2016-05-11 09:36:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Tele van lendülettel

Napi horoszkóp május 11-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Különleges nap elébe néz, villámcsapásszerűen megvilágosodhatnak a dolgok ön előtt, és egy ügyes húzással komoly sikereket érhet el. Váratlanul többletbevételre tesz szert, fizetésemelést kap, vagy a szerencse szegődik ön mellé.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyébe készül. Egy fontos üggyel kapcsolatban megmakacsolja magát, pedig jobban tenné, ha engedne az elvárásaiból, és kevesebbel is beérné…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Remek hangulatban ébred, tele van lendülettel és energiával. Gyorsan halad a feladataival, és komolyabb sikerek is érhetik a munkahelyén. Egy vitában ön kerekedik felül. Érdekes emberekkel ismerkedhet meg ma, ha ön egyedülálló, akkor este menjen társaságba!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A kapcsolatai nagyon harmonikussá válnak. Ez igaz a párkapcsolatára, a barátságaira, a családi vagy üzlettársi viszonyokra is. Kiváló ez az időszak a csapatmunkára, a társasági életre és az üzleti tárgyalásokra.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Jó formában van, használja ki a mai napot a fontos dolgok elintézésére. Ön mindig tudja, hogy mi a helyes lépés, a jó választás. Többnyire logikusan közelíti meg a dolgokat, de most itt az ideje annak, hogy hallgasson a megérzéseire is.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold rövidesen az Oroszlán jegyébe ér. Ma rendkívül fogékony lesz a szerelemre. Lehet, hogy az esti baráti összejövetel tartogat meglepetést az ön számára, de nem kizárt az sem, hogy egy ártatlannak látszó munkahelyi barátság alakul át vonzalommá.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma minden lemaradását behozhatja. Egy munkahelyi vitában ügyesen képviseli az álláspontját, és végül mindenkit meggyőz az elképzelése helyességéről. Az anyagiakra azonban jobban kellene figyelnie. Még messze van a fizetés, ezért jól gondolja meg, hogy mire és mennyit ad ki.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön ha törik, ha szakad, keresztül akarja vinni az akaratát, ebbe azonban beletörhet a bicskája. Muszáj egyezséget kötnie, mert a vitapartnere éppen olyan elszánt, mint ön.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold lassan átlép az Oroszlán jegyébe, ami az Ön számára kedvező pozíció. Most nagyon könnyen győz meg másokat, minden tervét sikerre tudja vinni. Ha van valami, amit el szeretne érni a főnökénél, most hozakodjon elő a kérésével.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold nyugtalanságot ébreszt önben, ami nagyon kellemetlenné válhat. Sok nehézségre kell számítania a munkahelyén, ráadásul most ön is rosszul reagál a problémákra. Az este már nyugalomban telik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars a Nyilas jegyében áll, ez nagyon kedvező önnek. Ha nagyobb feladatot kapott, akkor gyorsan kezdjen hozzá, most lényegesen hamarabb végezhet a munkával, mint egyébként. Este mozgással vezesse le a feszültséget.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma sikeresen lezárhat egy régóta húzódó ügyet. Legyen türelmes a párjával szemben, és támogassa a családi vitában is. Este kapcsolódjon ki a barátaival!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: